Buskerud fylkeskommune
Postadresse: Postboks 3563, 3007 Drammen
Besøksadresse: Haugesgate 89, 3020 Drammen
Telefon: 32 80 86 79 • Nettsted: www.dks-buskerud.no
Kontaktperson:
HIP HOP HISTORIER
Produksjonsliste
Program

HIP HOP HISTORIER

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

Hiphop Historier har blitt en solid headliner på Det Andre Teatret. Og det er stor stas for oss å tilby denne forestillingen til skolene i Buskerud.

Dette er en energibombe av en forestilling som befinner seg i grenseland mellom musikal, improvisasjon og en hip hop konsert. Tunge rytmer og sløye rim erstatter den klassiske musikalduetten. Hver forestilling syr sammen en rekke historier til en lengre historie, der alt fra karakterer til steder er foreslått av publikum. Og viktigst av alt, det er veldig morsomt!

Med live DJ på scenen og fete improviserte rap-låter har dette vært en solid suksess på Det Andre Teatret. Nå er disse skuespillerne klare for å reise ut med denne produksjonen til skolene i Buskerud.

Denne forestillingen kan oppleves som et spennende miljøtiltak opplevelse som kan stimulere fellesskapet og tilhørigheten i en klasse.

Komedien er en viktig sjanger, for med sitt sleivspark, får den oss til å le av karaktertrekk og menneskers styrker og svakheter. Innimellom får også komedien oss til å vende blikket mot oss selv, og får oss til å le godt av det vi ser. Sånt har vi rett og slett godt av innimellom!

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Buskerud fylkeskommune

Om kunstner / utøver / gruppe

Det Andre Teatret ligger i Oslo og er Norges første og eneste teater med fokus på improvisasjon. I denne forestillingen er det fire skuespillere med lang erfaring innen improvisasjonsteater og en profesjonell DJ, som reiser rundt.

Multimedia og vedlegg

Bilder

hiphop.jpg
Scenekunst
Trinn: VG1 - VG3
Praktisk informasjon
Kontaktperson produksjon
Lill Carin Jacobsen Lill.Jacobsen@bfk.no
Kontaktperson utøver
Lill Carin Jacobsen Lill.Jacobsen@bfk.no
Programlengde
45
Maks publikumsantall
200
Arena / rom
Aula, gymsal eller skolens scenerom
Bærehjelp
DKS-teamet møter utøverne og hjelper til med å bære inn og rigge til scenen
Oppriggingstid
130 min.
Nedriggingstid
60 min.
Arrangører
Arrangert av:
Buskerud fylkeskommune