Buskerud fylkeskommune
Postadresse: Postboks 3563, 3007 Drammen
Besøksadresse: Haugesgate 89, 3020 Drammen
Telefon: 32 80 86 79 • Nettsted: www.dks-buskerud.no
Kontaktperson:
Ønskedrøm (Det Andre Teatret)
Produksjonsliste
Program

Ønskedrøm (Det Andre Teatret)

Se alle bilder, videoer, lydklipp, vedlegg

Den vanlige verden er ikke nødvendigvis kjedelig, den er bare veldig, veldig vanlig. Men, når vi drømmer - våkne eller sovende - kan det være rart, spennende, fantastisk og skummelt, men absolutt ikke vanlig.

Utøverne får drømmer og ønsker fra publikum i begynnelsen av forestillingen som blir utgangspunkt for korte og lange improviserte historier og situasjoner. Målet er at alle ønskedrømmene skal bli fantastiske! En publikummer får ansvaret for å lydlegge hver scene med en tilfeldig sang fra vår sampler.

Gjennom å gi liv til barnas drømmer og ta ethvert ønske på alvor med stort engasjement, ønsker vi å inspirere til at publikum selv kan se mulighetene og gleden ønskedrømmene våre gir.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Buskerud fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Det Andre Teatret

Multimedia og vedlegg

Bilder

Ønskedrøm
Scenekunst
Trinn: 5 - 7
Praktisk informasjon
Programlengde
45
Maks publikumsantall
100
Arena / rom
Gymsal
Bærehjelp
4
Oppriggingstid
90 min.
Nedriggingstid
60 min.
Strøm
Vi trenger 2x16A 1fas på scenen Kursene må være dedikert til produksjonen, og ikke deles med noe annet. Evt 1x 32A 3fas blå
Merknad om publikumsplassering
Publikum plasseres på matter, benker og evt stoler. Vi har ikke med dette selv. Dette må riggers opp etter at vi har ankommet i samråd med skuespillerne og tekniker.
Scene
Vi trenger et spilleområde som er 8m bredde x 6m dybde, minimum 4m høyde.Spilles helst i gymsal med ribbevegg bak aktørene.
Må blendes
Ja
Merknad
Følgende må være tilgjengelig når utøverne ankommer skolen: en gardintrapp og et bord med plass til pc og mixerDet er 3 skuespillere og 1 tekniker som er på turne.Garderobe for 3 personer bør ligge i tilknytning til scene, være låsbar, ha toalett i nærheten og speil.
Arrangører
Arrangert av:
Buskerud fylkeskommune