buskerud

Kom på kulturvertkurs i høst!

Lill Jacobsen @ Buskerud // 06.06.16

Hvordan gjøre skolen din til en god kulturarrangør? Jo, delta på høstens kulturvertkurs. Men vær rask for kursene blir fort fulle.


 

Bli med på å gjøre din skole til en ennå bedre kulturarrangør!

Vi i Den kulturelle skolesekken i Buskerud fylkeskommune ønsker i samarbeid med Buskerud musikkråd å invitere både kulturkontakter og kulturverter ved din skole til Kulturvertkurs. Kulturvertkursene gir en innføring i arrangørfaget fra A-Å med temaer som:

• Hvordan man samarbeider i team
• Hvordan man markedsfører et prosjekt
• Hvordan man kan være konferansier


På kurset får deltagerne opplæring i de ulike elementene i arrangørfaget og de får også starte arbeidet som arrangører i en ”Krasjtest” for Kulturverter.
Med dette kurset får skolen en mulighet til å sette sammen et arrangørteam som blir spesialister på å ta imot og legge til rette for konserter, forestillinger og kunstnerbesøk fra Den kulturelle skolesekken, eller egne kulturarrangementer. Vi oppfordrer også å stille med kulturkontakt, en del av kurset brukes på tips og råd til hvordan å jobbe smartere som kulturkontakt. Bli med på kurs for å gjøre din skole enda bedre!
Både skolens kulturverter og kulturkontakter/lærere deltar, 3-4 elever og 1-2 lærere fra hver skole. Vi fyller opp kursene og har plass til maks 60 elever per kurs og prioriterer etter "førstemann til mølla-prinsippet". Kursdeltakelse er gratis, men eventuelle reiseutgifter er for egen regning. Kursene arrangeres:

- Kongsberg, torsdag 22.09.16 kl. 9:00 - 13:00 ( i Bergseminaret/Kongsberg kulturskole

- Lier, onsdag 28.09.16 kl. 09:00-13:00 på Lier Kulturscene (Hegg skole)

- Drammen, torsdag 29.09.16 kl.09:00-13:00 på Drammen kulturskole i Kultursalen i 2. etg.

Påmelding gjøres ved å sende epost til dks@bfk.no innen 16.09 med følgende informasjon:

1) Hvilken skole dere kommer fra
2) Antall elever og lærere som skal delta
3) Hvilket kurs dere vil delta

Velkommen til lærerike kurs!

 

"Velkommen!" si

"Velkommen!" si