buskerud

DKS-Buskerud støtter TV-aksjonen

Lill Jacobsen @ Buskerud // 11.10.17

TV-aksjonen NRK 2017 går til UNICEF`s arbeid med å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. Den kulturelle skolesekken i Buskerud støtter TV-aksjonen og oppfordrer alle skoler til å bidra med å spre kunnskap om årets TV-aksjon og UNICEF sitt arbeid.

Kjære kulturkontakt,

TV-aksjonen NRK 2017 går til UNICEFs arbeid for å gi utdanning til barn rammet av krig og konflikt. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 22.oktober. Når barn i krig og konflikt ikke får utdanning, står et helt lands framtid på spill. Årets TV-aksjon skal gi skolegang og håp til barn der krigen raser. Ett av fem barn i krigs- og konfliktområder står i dag uten skolegang. UNICEF jobber hardt og målrettet for at barn ikke skal få ødelagt framtiden på grunn av voksnes kriger og konflikter. TV-aksjonen 2017 skal gi utdanning til barn i Colombia, Mali, Syria, Pakistan og Sør-Sudan. På salaby ligger det et gratis undervisningsopplegg tilpasset årets TV-aksjon. Som presentert på Den kulturelle skolesekken sitt arrangement Kulturtreffet på Union Scene ligger det link til filmer som kan vises på skolens informasjons skjermer i fellesområdene. Håper dere har anledning til å vise filmene og til å bidra me å spre kunnskap og kjennskap både om årets tv-aksjon og Unicef sitt arbeid.

NB: Det er stort behov for bøssebærere i Drammen, Modum, Kongsberg, Ål og Nedre Eiker. Gå til www.blimed.no for registrering.

 

Tv-aksjon NRK 2017

Tv-aksjon NRK 2017

Logo Tv-aksjonen

Logo Tv-aksjonen