Tilbake
Erik Børseth, Synlig Design

Rasmus og Verdens minste band

Rasmus og Kriss er to musikanter fra Trondheim. Rasmus er Rasmus, og Kriss er Verdens minste band. Sammen spiller de sanger. Tynne sanger, smale sanger, rotete og rampete sanger, sanger med utestemme og sanger med innestemme, teite, redde, dustete og kanskje til og med noen skikkelig søvnige sanger. En sang heter feks. "Puppan til pappa", en annen heter "Tuba i nesen", en tredje "Kosinus sangen", og den handler om en drage som spiser tall.

Barnehagene får tilsendt plakat og postkort i forkant av konsertbesøket. Det er fint om barna får en postkorthilsen hver før konserten. Som en liten forberedelse til konserten kan barna få høre på Ballongsangen som dere finner i lenken til høyre på denne siden, og se videoen av ballongsangen som ligger øverst på denne siden. 

Rasmus Rohde og Kris Stemland spiller ellers i Rasmus og Verdens Beste Band som er et prisbelønnet barnemusikkband fra Trøndelag. Bandet har gitt ut fire plater, fått fått to spellemannpriser og fått satt opp sin egen musikal på Trøndelag Teater.  

Medvirkende
Rasmus Rohde - gitar/sang
Kriss Stemland - div instrumenter/sang

Regiveiledning: Ane Aass
Produsent: Nina C DahlOm utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Buskerud fylkeskommune
  • Idé/opplegg: Konserten er produsert av Rohde Aass Produksjoner  i samarbeid med Østfold kulturutvikling og Kulturtanken v/ barnehagekonserter i ØstfoldRegiveiledning: Ane Aass

Om kunstner / utøver / gruppe

Publikumskommentarer