Tilbake
Haslien Fotografene

Kling klang - musikk for de minste

Velkommen til en sanselig musikkopplevelse for de minste barna (0-3 år). Bli med Frøy Aagre og hennes saksofon på skattejakt etter spennende klanger! Hun tar barna med på en musikalsk oppdagelsesferd og utforsker klangen på de ulike instrumentene som hun finner, for så å sette det hele sammen til et lite "kling klang"-musikkverk. Etter forestillingen inviteres barna opp på scenen for å utforske og spille på instrumentene. Dette er en forestillingen der barna får være aktive og medskapende deltakere

Sagt om Kling klang

”Barna satt som bergtatt. En fengende og behagelig stemning der barna også kunne være aktive. En god balanse mellom delaktighet og lytting” (Kråkeby barnehage)

”En magisk stund med en fin kombinasjon av lytting og spilling”. ”Rolig, fengende og magisk”. ”Godt tilrettelagt for de aller minste” (Fagerborg menighetsbarnehage)

Magisk! Det ble så harmonisk stemning, og det er tydelig at barna syns det var spennende med en annerledes musikkopplevelse. Barnegruppen så nesten trollbundet ut. Det var fint å se hvordan barna lyttet til de ulike lydene av instrumentene de selv fikk spille. «Det var fint» sier gutt 2 år med et stort smil mens Frøy spilte saksofon. ( Victoria barnehage) 

Les anmeldelse fra premieren på Kling klang under Oslo Jazzfestival her: Musikalsk meditasjon for dei aller minste

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Buskerud fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Frøy Aagre
  • Idé/opplegg: Frøy Aagre i samarbeid med Nina C. Dahl. Østfold kulturutvikling v/ Nina C. Dahl - produksjonen er støttet av Kulturrådet. 

Publikumskommentarer