Tilbake
Morten Bjerck
Morten Bjerck
Morten Bjerck

Tullerusk med Småting - 1-4.trinn

Noen ganger er du skikkelig modig, andre ganger tør du ingenting. Kanskje det er deilig å være litt for seg selv eller å bli helt tullerusk sammen med venner? Alle mennesker har sine meninger, liker forskjellige ting og er ulike på hvert sitt vis. I denne konserten viser Ingrid, André og Erik at det er lov å være seg selv uansett!

Musikerne i gruppa Småting er tre voksne med sans for barn. De lager og spiller egne låter og har spilt sammen i flere år. Alle tre er utdannet musikere og musikkpedagoger og jobber som profesjonelle musikere i mange forskjellige sammenhenger.

Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Buskerud fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Småting
  • Idé/opplegg: Småting i samarbeid med produsent Frøydis Aslesen, Telemark DKS

Om kunstner / utøver / gruppe

Erik Damberg jobber som musiker og holder på med både egne og andres prosjekter. Erik er komponist, noe som betyr at han lager musikk selv. I tillegg driver han Damberg lydstudio der det spilles inn musikk. Erik har studert musikk på den andre siden av jordkloden, nemlig i Sydney i Australia. Han har også gitt ut plate/CD flere ganger. Den første platen Erik ga ut er ”Hei, Hei Livet Er Bra” fra 1984.

André Kassen spiller saxofon i Scheen Jazzorkester og Michael Aadal Group og er ellers aktiv som musiker. André har studert musikk i Kristiansand og har selv vært lærer på samme sted. Han liker å lære barn, ungdommer og unge voksne til å bli flinke å spille. André er opptatt av at folk skal få høre kul musikk, så han lager konserter blant annet i Brekkeparken i Skien om sommeren.

Ingrid Nåvik Grønlund jobber som produsent/inspektør og sanglærer ved Bamble kulturskole. Her dirigerer hun også kor. Dirigenten er den som står foran koret og bestemmer hvordan sangene skal bli. Ofte er det andre som også vil bruke Ingrid som sanglærer, dirigent og utøver i Grenland. Ingrid har studert musikk på universitetet i Oslo, og er for tiden i gang med studier igjen i København.

Publikumskommentarer

Denne konserten var veldig morsom og bra!!! Fortset sån som dere gjør;)Publisert av: Evelien (klasse - Skoger skole ) – 29.11.2018 19:46