Tilbake
erika hebbert

Påvirka- i influensernes tid

Er skjønnhet noe vi kan sprøyte inn?  Hvem påvirker oss til å tro det? 

Filmskaper Emilie Blichfeldt viser sin film "How do you like my hair"- en personlig historie som på humoristisk og varmt vis viser oss at skjønnhet kan være så mye mer - og så annerledes- enn det vi forventer. 

Vi tror gjerne at oppfatninga av hvordan vi vil se ut kommer innenfra. Likevel er det slik at de fleste skifter stil til samme tid i takt med mote. Hvorfor er det sånn? Blir vi påvirket?  Emilie har laget en forrykende formidling som bruker filmen som utgangspunkt for å se på dagens influensere, bloggere og skjønnhetsindustrien. Hvorfor blir vi så opptatt av utseendet? Blir vi lykkelige av større lepper og større rumpe? 

"How do you like my hair" har vunnet flere priser, blant annet kritikerprisen på den norske kortfilmfestivalen i Grimstad.


Om utøvere og produsenter

  • Arrangert av: Buskerud fylkeskommune
  • Kunstnere/grupper: Regissør Emilie Blichfeldt
  • Produsent: Nordland fylkeskommune/ Steinar PleimBuskerud fylkeskommune/ Mette Indrehus
  • Idé/opplegg: Emilie Blichfeldt

Om kunstner / utøver / gruppe

Emilie Blichfeldt er nyutdannet filmskaper fra Filmskolen på Lillehammer, men har allerede gjort seg bemerket med mange filmer, priser og mye oppmerksomhet! Filmen How do you like my hair har vunnet priser over hele verden, ikke har ikke minst blitt kåret til beste film av flere ungdomsjuryer!

Publikumskommentarer