Gamlegrendåsen skole

Gamlegrendåsen skole

Postadresse: , 3610 KONGSBERG

Besøksadresse: Chr. Sindingsvei 25, 3610

Telefon: 32 86 66 30

Kontaktperson: Mette Marie Toresen, 32866630, 48166634, mette-marie.toresen@kongsberg.kommune.no

Antall produksjoner: 5

  • Alle

Feledragen

Musikk, Trinn: 1-7
Felespilleren Andreas drar på en musikalsk reise gjennom årstidene på en planet langt borte. Over alt er det lyder, instrumenter og musikk, men hva er det som gjemmer seg i fjellene, bak trærne og dypt nede i vannet?Velkommen til konsert!

Monster i magen V20 (Rimfrost Produksjoner i samarbeid med Brageteatret)

Scenekunst, Trinn: 1-4
I «Monster i magen» møter vi Jenta. Hun er travelt opptatt med å bygge monsterfeller på rommet sitt, for hun har nemlig et monster i magen som hun vil bli kvitt. Monsteret har bodd der helt siden mora til Jenta døde. Nå synes Jenta det er på tide at det  kommer seg ut, uansett hva Monsteret mener om saken. Jenta er klar til kamp! Så spørs det om det egentlig går an å bli fullstendig kvitt et sånt magemonster..«Monster i magen» handler om at det ikke finnes noen fasit på hvordan man er lei seg, om plagsomme magefølelser, om at det fins håp selv når verden ikke er så enkel og om å savne noen av hele sitt hjerte,Ide/tekst/regi: Lina Killingdalen
Skuespiller/medskaper: Kristine Myhre Tunheim
Scenografi/Kostyme: Mari Lotherington
Musikk: Kristin Øhrn Dyrud
Lysdesign: Øystein Heitmann
Lyddesign: Andreas Wangsbro
Regikonsulent: Ingrid Forthun
Dramaturg: Kristin Bjørn
Pappastemme/vokal: Gunnar Eiriksson
Scenografiassistent: Miriam Myrthel Pedersen
Produsent: Siri Hallingby Børs-LindTurnecrew:
Tekniker: Espen Nordheim / Fredrik Warvik
Turnéleder: Tom-Stian Lenningsvik / Christina Bjurholt

Støtte: Forestillingen er støttet av Norsk Kulturfond, Fond for lyd og bilde, Ferske Scener, Dramatikkens hus, Det norske komponistfond, Fond for utøvende kunstnere, Fond for frilansere, Rådstua teaterhus og Spenn.no.

Per Formans Delight

Musikk, Trinn: 1-7
En særegen og bemerkelsesverdig konsertforestilling med den danske slagverkeren Thomas Sandberg. PerFormans Delight er en reise i musikk og lyd hvor Thomas Sandberg lager musikk av alt og med alt. Han tar hele rommet i bruk, utforsker lydene og bringer dem inn i sitt musikalske univers. Slagverksinstrumenter, kropp og stemme blandes med saker og ting vi vanligvis ikke betrakter som instrumenter. Slagverkerens medspillere er mikrofoner og elektronikk, samt elevene som fungerer som lydgivere. Lyder som lages under konserten tas opp og inngår straks i musikken. Bodypercussion, absurd musikalsk komikk og kroppslig performance vil også være ingredienser i denne spennende konsertforestillingen.
Thomas Sandbergs nettside: www.thomassandberg.dkDenne konserten kan forankres i: Musikk. Se lenken til kompetansemål til høyre på denne siden

Rikka på ordentlig og forever 2019-20

Litteratur, Trinn: 6

Laget i verden

Visuell kunst, Trinn: 2-9
Velkommen til en utstilling med smykkeobjekter fra hele verden!
"Laget i verden" er en vandreutstilling med et utvalg av smykkekunst i samtiden. Med denne utstillingen ønsker Nasjonalmuseet å fokusere på opprinnelse og mangfold. Utstillingen handler også om å reise fra land til land, om påvirkning og inspirasjon der man er.Tolv utvalgte kunstnere fra seks av syv verdensdeler (Antarktis er ikke med), har sendt sine verk til Nasjonalmuseet. Her er smykkene samlet og blitt til en vandreutstilling. Den er klar for visning til skoler. For å understreke smykkenes reise blir de vist i montre og montert på paller. Utstillingen får plass i et klasserom."Laget i verden" skal formidles til 2., 4., 6., 8. og 9. trinn. Høsten 2018 skal turnéen til Nedre Eiker.
Uttrykksform
Åpne filter