Noresund skole

Noresund skole

Postadresse: , 3536 Noresund

Besøksadresse: , 3536

Telefon: 92010193

Kontaktperson: Kristine Nedrestøl, 45407050, kristine.nedrestol.hogli@krodsherad.kommune.no, Lars Erik Raaen, 92010193, lars.erik.raaen@krodsherad.kommune.no

Antall produksjoner: 5

  • Alle

Almir og puffene

Musikk, Trinn: 1-7
Almir kommer til skolen med akkordeonet på ryggen og splitter ny egenkomponert musikk i hode og fingre - men ikke nok med det; han har med seg 9 magiske puffer! 
"Almir og puffene"  er en ordløs konsert som handler om Almirs oppvekst i Bosnia. Almir gjenskaper lydene i trekkspillet sitt - opp og ned trapper, gjennom dører som knirker, mørke kjellere, spennende loft med trekkfulle lyder og barnelatter med store smil. Det er denne verdenen Almir tar oss med til. 
Visste du forresten at trekkspill kan puste? 

En bror for mye 2019-20

Litteratur, Trinn: 3

Glimt frå fortida 2019-20

Litteratur, Trinn: 6

Kaptein Morten

Film, Trinn: 3-5
Morten er 10 år og bor hos en slem tante. Faren er kaptein på en båt og nesten aldri hjemme. Morten føler seg ensom og drømmer om å være kaptein på sin egen båt. Han bygger en lekebåt og ved hjelp av en krympemaskin blir han kaptein på sitt eget skip. Margrethe og Rory er animatører og har begge vært med på å lage Captain Morten. De vil vise og forklare hvordan en slik film blir til. Filmen er laget hos Nukufilm i Estland, Nord-Europas eldste og største dukkefilmstudio.
Tilbys i uke 49 og 50 høsten 2019Bestilles her: https://easyfact.no/reply/bdvhrbdbfj

Spor av dråper og røde nebb

Musikk, Trinn: 1-7
Spor av dråper, og røde nebb.

Sarah Camille forteller historien om en liten kolibri som prøver å slukke en hel skogbrann med små dråper vann den bærer i sitt nebb. Denne lille historien er starten på en hel forestilling.Med slam-poesi, fortelling og musikk snakker vi om store og små ting.Om å sette spor, om å være ulik, om å følge spor, om å være unik;og mye i mellom.Musikken du får høre i denne konserten er en blanding av musikksjangre som jazz, basisliansk, urban, afro-karibisk og folkemusikk. Sammen med Sarah Camille sin slam-poesi blir det superfint.
Uttrykksform
Åpne filter