Nerstad skole

Nerstad skole

Postadresse: , 3350 Prestfoss

Besøksadresse: Nerstad, 3350

Telefon: 32 71 14 58

E-post:anita.braten.hvila@sigdal.kommune.no

Kontaktperson: Anita Bråten Hvila, 32711458, anita.braten.hvila@sigdal.kommune.no

Antall produksjoner: 5

  • Alle

Almir og puffene

Musikk, Trinn: 1-7
Almir kommer til skolen med akkordeonet på ryggen og splitter ny egenkomponert musikk i hode og fingre - men ikke nok med det; han har med seg 9 magiske puffer! 
"Almir og puffene"  er en ordløs konsert som handler om Almirs oppvekst i Bosnia. Almir gjenskaper lydene i trekkspillet sitt - opp og ned trapper, gjennom dører som knirker, mørke kjellere, spennende loft med trekkfulle lyder og barnelatter med store smil. Det er denne verdenen Almir tar oss med til. 
Visste du forresten at trekkspill kan puste? 

En bror for mye 2019-20

Litteratur, Trinn: 3

Glimt frå fortida 2019-20

Litteratur, Trinn: 6

Spor av dråper og røde nebb

Musikk, Trinn: 1-7
Spor av dråper, og røde nebb.

Sarah Camille forteller historien om en liten kolibri som prøver å slukke en hel skogbrann med små dråper vann den bærer i sitt nebb. Denne lille historien er starten på en hel forestilling.Med slam-poesi, fortelling og musikk snakker vi om store og små ting.Om å sette spor, om å være ulik, om å følge spor, om å være unik;og mye i mellom.Musikken du får høre i denne konserten er en blanding av musikksjangre som jazz, basisliansk, urban, afro-karibisk og folkemusikk. Sammen med Sarah Camille sin slam-poesi blir det superfint.

Tårnet

Film, Trinn: 6-7
Tårnet er en varm og spennende fortelling om den elleve år gamle jenta, Warda, og hennes oldefar Sidi, som bor sammen i et høyt tårn i en flyktningleir i Beirut, Libanon. Helt siden Sidi kom til flyktningleiren i 1948 har han holdt fast på håpet om å returnere til sitt kjære Palestina, men nå er tiden i ferd med å løpe ut. Filmen tar oss med på Wardas reise til fortiden gjennom historiene til de fire generasjonene som bor i tårnet.Filmen er basert på ekte historier fra intervjuer, samtaler og observasjoner gjort av regissør og manusforfatter, Mats Grorud, mens han bodde i en flyktningleir i Beirut, Libanon.Tilbys 6 og 7 trinn i uke 7 og 12 våren 2020Bestilles her: https://easyfact.no/reply/bdvhrbdbfj
Uttrykksform
Åpne filter